Rain® Form su prirodni proteini bazirani na sjemenkama

Proteini su u doslovnom smislu građevni blokovi života. Sve stanice, sva tkiva i svi organski sustavi u našemu tijelu sadrže proteine. Kvaliteta proteina određuje se pomoću nekoliko pokazatelja, no jedan od najčešćih je biološka vrijednost proteina (BV). BV nam govori koliko učinkovito tijelo može apsorbirati određeni protein, odnosno koji postotak unesenog proteina je tijelo iskoristilo. Rain Form je zdrava prirodna veganska nonGMO proteinska formula.

Sa FORM-om vi ne dobivate samo 20 g proteina u svakoj žlici, već i puno više zdravih nutrijenata kao što su antioksidansi, vlakna, vitamini, minerali i željezo, kako biste postali i ostali zdravi i aktivni.

20g proteina

Svaka žlica FORM-a ima 20 grama bjelančevina. Izrađujemo protein od koncentrata proteina graška, bjelančevina sjemenki bundeve i Chia sjemenki. Budući da je proteinski profil potpuno prirodan, vaše tijelo može ga metabolizirati i iskoristiti u visokom postotku, pomažući vam da izgradite svoje mišiće i organizam općenito.

 

Nažalost, u svijetu sintetičke i prerađene hrane, može biti teško naći dodatak
koji je jednako prirodan kao što je i učinkovit.
Međutim, složena FORM-ova formula prirodnih bjelančevina iz sjemenki i hranjivih tvari
omogućuju vašem tijelu moćan generator:

GRADI ČVRSTE MIŠIĆE

POMAŽE OPORAVAK PRI POVREDAMA MIŠIĆA

DAJE ZASITAN I ISPUNJUJUĆI OSJEĆAJ NAKON VJEŽBE

KAO ZAMJENA ZA DORUČAK ILI VEČERU POMAŽE I PRI MRŠAVLJENJU

Protein Graška

  • Protein graška ne samo što je veganski, već sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina potrebnih za izgradnju čistih mišića. Savršena alternativa mliječnim bjelančevinama i još bolji dodatak FORM-u.

Protein Sjemenki Bundeve

  • Proteini sjemenki bundeve imaju sjajnu mješavinu aminokiselina i pune su željeza, cinka i zdravih masti. Zdrave ili kako ih još zovemo, dobre masti spuštaju razinu lošeg kolesterola, poboljšavaju krvožilni sustav, dobro utječu na mozak, čine kosu sjajnijom, pomlađuju kožu i reguliraju san.

Protein Chia Sjemenki

  • Chia sjemenke osiguravaju proteine FORM-u, ali su također dobar izvor omega-3 masnih kiselina, bogate antioksidansima, te osiguravaju vlakna, željezo i kalcij. Sve što tijelo treba da bi bilo u vrhuncu forme. Omega kiseline su zdrave masnoće koje našem organizmu nude pregršt dobrobiti. Najpoznatija je esencijalna omega-3 masna kiselina (alfa-linolenska) koja čuva zdravlje srčanožilnog sustava i probave, održava hormonalnu ravnotežu, jača imunološki sustav te čini kosu, kožu i nokte lijepima.

Inulin

  • Inulin je prirodno vlakno koje se nalazi u biljkama i prije svega bitan je zbog svog pozitivnog učinka na crijevnu mikrofloru. Vlakna inulina su netopljiva i otporna na enzimsku razgradnju u tankom crijevu pa nerazgrađena dospijevaju u debelo crijevo gdje ga razlažu bakterije debelog crijeva te tako pomažu održavanju zdrave funkcije crijeva. Inulin služi kao izvor hrane korisnim bakterijama (prebiotik), potiče rast zdrave crijevne bakterijske flore u smislu povećanja broja korisnih bakterija, što ima učinak na zdravlje tankog i debelog crijeva. Inulin povećava količinu bakterija sojeva Bifidobacterium i Lactobacillus što za posljedicu ima jačanje imunološkog sustava u tijelu, smanjenje broja patogenih bakterija u crijevima, olakšavanje zatvora i povećanu apsorpciju hranjivih tvari u crijevima. Inulin ima nizak glikemijski indeks,.sporo oslobađa glukozu zbog čega je pogodan za upotrebu osobama s dijabetesom i osobama na redukcijskim dijetama.

Ekstrat Brusnice

  • Ekstrakt brusnice nije samo bogat antioksidansima koji pomažu vašim stanicama da se bore protiv slobodnih radikala, nego je također bogat vitaminima i mineralima koji vam pomažu da se oporavite.

Ekstrakt Marelice

  • Ekstrakt marelica pruža još jedan veliki izvor antioksidansa, željeza i vlakana. To daje FORM-u poticajnu snagu koju većina bjelančevina nema.

 

Bez GMO-a

Svi sastojci Rain proizvoda su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmijenjena pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidjela.

Prednosti

Tajna nije samo u sjemenkama, već i u načinu na koji iz njih dobivamo koncentrirane hranjive sastojke. Koristimo jedinstveni proces hladnog prešanja koji odvaja vlakna sjemenki od lipida i kompleksa antioksidansa, esencijalnih masnih kiselina, fosfolipida, rastopljenih minerala i fitosteroida. Čak i vlakna sjemenki sadrže antioksidacijske spojeve koji su topivi u vodi. Kada se prirodni spojevi iz sjemenki obrađuju hladnim prešanjem, stvara se snažna koncentracija prirodnih sastojaka punih energije. Takve sastojke koristimo u našim proizvodima. Zbog toga ćete se osjećati snažnije i zdravije, svjesni da u sebe unosite najčišći oblik energije. Za razliku od agresivnih kemikalija ili visoke temperature, hladno prešanje ne oštećuje hranjive sastojke u sjemenkama. Mnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da je proizvod Soul poboljšao njihovo zdravlje


Rain International je vrlo siguran u kvalitetu i vrijednost svojih proizvoda i zato pruža 30-dnevno jamstvo za povrat novaca ukoliko kupite bilo koji od ovih proizvoda. Probajte naše proizvode već danas danas i uživajte u zdravijem i kvalitetenijem životu.

Pakirano je u kutiji koja sadrži 30 jednokratnih doza od 60 ml. Držati na hladnom i suhom mjestu.

Vrećicu dobro protresite, otvoriti na vrhu i popiti. Uz konzumaciju Benda preporučuje se popiti velika čaša od 3 dcl vode.
Tab Content