CORE

prirodni detoks

Rain Core je spoj vitamina za pročišćavanje sastavljen od sjemenki i povrća koji sadrži dvadeset puta veću gustoću hranjivih tvari nego voće i povrće.

Obnovite snagu, napunite se energijom i zaštitite se

Core je drugi revolucionarni proizvod Rain Internationala. Sadrži visokokvalitetnu gustu mješavinu hranjivih tvari u kompaktnom paketu od 28 grama. Core uključuje neko od najboljeg povrća i sjemenki na zemlji, od kojih svaki posjeduje svoju kliničku reputaciju u poboljšanju zdravstvenih funkcija, pročišćavanju i detoksikaciji te pružanju gotovo svih neophodnih vitamina i minerala. To je super hrana u svojem najboljem izdanju.*

U proizvodu Core nalaze se klorofilin, aloe vera, spirulina, pšenična trava, sjeme brusnice, sjeme sikavice, kelj, sjeme crnog kima, klorela i maslačak. Svaki sastojak doprinosi posebnim zdravstvenim funkcijama i ima snažan učinak pročišćavanja i jačanja vaših tjelesnih organa. Na primjer, spirulina potiče rad mozga dok kelj pomaže u probavi masti, a sjeme sikavice poznato je po svojim svojstvima očuvanja jetre.*

Baš poput Soula, Core je također bez GMO-a.
Ništa se u vezi s time nije promijenilo.
Ne, čist je kao kišni dan, baš kao što je priroda predvidjela.

Svaki se dan prosječno 79 osoba podvrgava transplantaciji organa, a još ih puno više čeka transplantaciju. Ovi zadivljujući biološki strojevi mogu trajati cijeli život, ali vrijeme i težak rad imaju svoje posljedice. Brojne sustave organa u vašem tijelu (krvožilni, probavni, mokraćni, imunološki itd.) možete smatrati složenim motorom sa savršeno vremenski usklađenim unutarnjim radom i brzinama. Pluća donose kisik, vaše srce taj kisik prenosi do drugih organa putem arterija i krvi, koja također prenosi nutrijente probavljene u želucu i crijevima koje filtriraju vaši bubrezi i tako dalje. Ovaj unutarnji stroj često zahtijeva nadopunu vrhunskim nutrijentima ili može doći do ozbiljnih zdravstvenih poteškoća.

Imunitet

Proizvod core podržava zdrav imunološki sustav blokiranjem kemijske tvari il-1β koja se povezuje sa slabljenjem imunološkog sustava.

Antioksidacijska zaštita

60 ml proizvoda Rain Core pruža tri puta veću antioksidacijsku zaštitu od najvažnijeg voća i povrća prema ministarstvu poljoprivrede sad-a i pruža osam puta jaču zaštitu protiv singletnog kisika, jednog od najčešćih i najštetnijih oksidansa.

Sveukupno zdravlje

60 ml proizvoda Rain Core pruža istu razinu proantocijanida (vrsta antioksidansa) koji se nalaze u 150ml top 20 najvažnjeg voća i povrća prema ministarstvu poljoprivrede SAD-a.

Proantocijanidini su spojevi koji su povezani s brojnim područjima zdravlja zbog svojeg vezanja s kolagenom koji potiče mladolik izgled kože, njezinu elastičnost i zdravlje stanica. Ti spojevi također mogu pomoći tijelu u zaštiti od oštećenja izazvanih sunčevim zrakama te poboljšati fleksibilnost zglobova i arterija uz povoljne učinke na zdravlje kapilara i vena.

Core Sastojci

 

Sikavica

  • Sikavica je jedno od najjačih sredstava na svijetu za detoksifikaciju jetre. Aktivni antioksidacijski spoj iz sikavice je flavonoid koji se naziva silimarin. Ovaj se antiokisadans smatra jednim od najjačih sredstava za detoksifikaciju i zaštitu jetre.

Kelj

  • Kelj je poznat kao izvorna superhrana i sadrži velike količine sumpora i dijetalnih vlakana. Sumpor pomaže pri probavi i apsorpciji masti te regulaciji razine šećera u krvi.

Klorofilin

  • Klorofilin swe koristi kao pomoć pri uklanjanju različitih toksina kroz jetru te predstavlja ključan spoj za poboljšanje funkcije osnovnih putova za detoksifikaciju.

Ulje sjemenki crnog kima

  • Sjemenke crnog kima sadrže više od 100 kemijskih spojeva. Brojne studije koje su se bavile sjemenjem dokazale su da sadrži spojeve koji pomažu u prevladavanju zdravstvenih poteškoća

Spirulina

  • Spirulina može pomoći u unapređivanju rada mozga, povećanju broja bijelih krvnih zrnaca, stimulaciji antitijela, poboljšanju zdravlja jetre itd. Zbog koncentracije vitamina i minerala može pomoći kod nedostatka skoro svakog nutrijenta.

Klorela

  • Klorela se sastoji od skoro 60 posto proteina uz jednaku kvalitetu bjelančevina kao jaja. Također je dobar izvor vitamina topljivih u mstima, kolina i esencijalnih minerala i vlakana.

Sjemenke brusnice

  • Ulje sjemenki brusnice sadrži visoke razine polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina, fosfolipida, fitosterola i velike količine antioksidansa koji pružaju niz zdravstvenih koristi.

Maslačak

  • Korijen, stabljika i listovi maslačka snažna su sredstva za održavanje tjelesnog zdravlja, od poboljšanja rada jetre do liječenja raznih kožnih stanja.

Aloe vera

  • Aloe vera može pomoći u sirivanju probavnog i/ili crijevnog sustava.

Pšenična trava

  • Pšenična trava sastoji se od mladih izdanaka pšenice prije nego što se na stabljikama pojavi zrno. Pšenična trava je superhrana jer sadrži visoke koncentracije klorofila, vitamina, minerala i enzima.

 

TESTIRANJE OD TREĆE STRANE, TEMELJENO NA STANICAMA


NEDAVNO SMO ZAVRŠILI NIZ TESTIRANJA NA COREU KOJI POKAZUJU NAŠU PREDANOST KVALITETI. OVA TESTIRANJA TVORE PUTOKAZ DO JEDINSTVENIH OBILJEŽJA I KLJUČNIH FUNKCIJA COREA.

67% viši PAC

S obzirom na njegovu jedinstvenu formulu na temelju sjemenki, očekivali smo da bi proizvod CORE mogao imati visoku koncentraciju PAC-a. Bili smo u pravu. Rezultati ispitivanja pokazuju da je koncentracija PAC-a u proizvodu CORE 1,67 puta veća od prosjeka za 20 najviše konzumiranog voća prema Ministarstvu poljoprivrede SAD-a na temelju razina PAC-a.

Proantocijanidini (PAC) su velika i važna obitelj spojeva koji se nalaze u biljkama. Pokazalo se da imaju iznimna antioksidacijska svojstva, djeluju protuupalno i jačaju imunološki sustav. Visoke koncentracije PAC-a nalaze se u voću i drugim biljnim izvorima poput grožđa, kakaa i brusnica. S obzirom na njegovu jedinstvenu formulu na temelju sjemenki, očekivali smo da bi proizvod Rain Core mogao imati visoku koncentraciju PAC-a. Bili smo u pravu. Rezultati ispitivanja pokazuju da je koncentracija PAC-a u proizvodu Rain Core 1,67 puta veća od prosjeka za 20 najviše konzumiranog voća prema Ministarstvu poljoprivrede SAD-a na temelju razina PAC-a. PAC predstavlja samo jednu od obitelji spojeva koji se nalaze u jedinstvenoj matrici sjemenki u proizvodu Rain Core . Ovi snažni antioksidansi sigurno doprinose impresivnim ORAC5.0 vrijednostima proizvoda Rain Core.

3x sveukupna antioksidacijska
zaštita najviše konzumiranog voća i povrća.*

* prosjek po porciji najviše konzumiranog voća i povrća u sad-u prema min. poljoprivrede SAD-a

PROSJEK PO PORCIJI NAJVIŠE KONZUMIRANOG
VOĆA I POVRĆA U SAD-u PREMA MIN. POLJOPRIVREDE SAD-a

Ovi rezultati predstavljaju važan predklinički dokaz. Također odražavaju Rainovu neprestanu predanost boljem razumijevanju zdravih obilježja proizvoda CORE i postavljanju najviših neovisnih standarda testiranja u industriji.

Sve u prirodi počinje sjemenkom. stoga smo i mi s njima započeli, a uz njih smo i ostali.

 

 

Hladno prešanje

Proizvodi Rain Internationala proizvode se u najmodernijem pogonu, pri čemu se koriste isključivo sastojci bez GMO-a. Naš jedinstveni postupak hladnog prešanja ne stvara opasni kemijski otpad niti ispušta štetne emisije u atmosferu. Izostanak jakih kemikalija i velike topline pokazao se korisnim za sjemenke jer se blagom obradom zadržavaju svi nutrijenti. Jedinstveni smo jer imamo kontrolu nad vlastitim postupkom proizvodnje. Osiguravamo da svaki paketić sadrži sastojke najviše kvalitete i jamčimo kvalitetu svake vrećice. Uz certifikate NSF-a (Organizacije za javno zdravlje i sigurnost) i INFANCA-e možete biti sigurni da su naši proizvodi najviše kvalitete. Provode se ispitivanja i inspekcije postupka proizvodnje kako bi osigurali da su ispunjeni standardi
dobre proizvodne prakse (GMP).

Rain International je vrlo siguran u kvalitetu i vrijednost svojih proizvoda i zato pruža 30-dnevno jamstvo za povrat novaca ukoliko kupite bilo koji od ovih proizvoda. Probajte naše proizvode već danas danas i uživajte u zdravijem i kvalitetenijem životu.

 

Pakirano je u kutiji koja sadrži 30 jednokratnih doza od 30 ml. Držati na hladnom i suhom mjestu.

Vrećicu dobro protresite, otvoriti na vrhu i popiti. Uz konzumaciju Benda preporučuje se popiti velika čaša od 3 dcl vode.
Tab Content

Link na RAIN web Shop