Rain International je više od proizvoda koje prodajemo. Od samog početka, nastojimo uvesti promjene za bolji svijet oko nas, počevši od industrije zdravih namirnica, pa izvan njezinih granica, do globalne održivosti, obrazovnih inicijativa, boljeg načina života, itd. Vjerujemo da je krajnje ljudsko iskustvo kojem težimo svima u dosegu i nije nam problem voditi u tom smjeru.

SJEMENKE

Sva prehrana potječe od sjemenki – svako povrće, voće, začinsko bilje i usjevi. Stoga ne iznenađuje znanstveno otrkiće da su sjemenke najkoncentriraniji oblik prehrane u prirodi. Rain International prva je tvrtka koja integrira potencijal prehrane na bazi sjemenki u svim svojim proizvodima. U svim našim proizvodima upotrebljavaju se sjemenke koje su nježno hladno prešane za proizvodnju ulja i brašna iz sjemenki, biodostupnih za ljudsku prehranu. To je od monumentalne važnosti za prehranu, budući da Rain ide do samog izvora prehrane u najzdravijim biljkama i oslobađa snažne antioksidanse, vitamine i minerale.

Tajna naših proizvoda nisu samo sjemenke, nego način na koji oslobađamo potencijal i hranjive sastojke unutar svake od njih. Primjenom jedinstvenog procesa hladnog prešanja pažljivo dobivamo i čuvamo životne i ljekovite hranjive sastojke svake sjemenke.

Soul je patentirana mješavina sjemena crnog kima, sjemenki crnih malina, sjemenki grožđa i D-riboze bogata nutricionističkim sastojcima, a sljedeće su samo neke od zdravstvenih prednosti:

 • Bogatstvo antioksidansa
 • Kardiovaskularna podrška
  (Od Omega-3,6 i 9 masnih kiselina)
 • Podržava imunološku funkciju
 • Povećana fizikalna energija
 • Smanjena upala
 • Podržava mentalnu jasnoću i fokus
 • Veća izdržljivost

 

OSTVARITE PROMJENU

Rain International je mnogo više od proizvoda koje prodajemo. Od početka smo inovirali i mijenjali stvari kako bismo riješili mnoga pitanja koja se prevladavaju u mrežnom marketingu i svijetu.

Evo kratkog popisa nekoliko stvari koje smo promijenili:

 • Pomogli smo riješiti problem prehrane u svijetu stvaranjem nove kategorije dopuna prehrani, koje se ne temelje samo na jednoj egzotičnoj biljci, nego više jedinstvenih biljaka. Ta nova kategorija je prehrana na bazi sjemenki i usmjerena je na najkoncentriraniji oblik prehrane u svakoj biljci – njezine sjemenke. Naši proizvodi sadrže neke od najistraživanjih sastojaka sjemenki za maksimalne zdravstvene učinke.
 • Ostvarili smo bolju zaštitu i veće prednosti za potrošače izradom novog kompenzacijskog plana, kojim se našim partnerima isplaćuju izdašne provizije za izravnu prodaju i motivira ih se za uključivanje talentiranih i angažiranih partnera u Rainov tim. Poput tvrtki koje svojim članovima tima isplaćuju bonuse za zapošljavanje solidnih zaposlenika, Rain prepoznaje doprinose naših partnera. Konzistentno tražimo načine poboljšanja.
 • Naše proizvode ispitujemo u laboratorijima kako bismo bili sigurni da imaju onaj učinak za ljude koji tvrdimo da imaju. Brunswick Labs, neovisni bioanalitički laboratorij koji radi za nutraceutsku, prehrambenu, farmaceutsku i kozmetičku industriju, utvrdio je da su naši proizvodi učinkovite dopune prehrani koje unaprijeđuju zdravlje.
 • Osnovali smo neprofitnu zakladu “Sjeme promjene”, koja opskrbljuje sela širom svijeta pitkom vodom iz izvora, kao i sjemenjem i alatima i pomaže im uzgajati vlastitu hranu. Vjerujemo u održivost za zemlju i samodostatnost za sve ljude.

OSNIVAČI

Osnivači Rain Internationala zajedno imaju iskustvo duže od 40 godina u mrežnom marketingu i zajedno su radili u više od 30 zemalja. Počevši kao distributeri, penjali su se na ljestvici i uspjeli ostvariti vrhunske rezultate u svojim tvrtkama. Konačno su se udružili i osnovali Rain, budući da su vjerovali da će prehrana na bazi sjemenki ispuniti temeljnu ljudsku potrebu i dovesti do komercijalnog uspjeha. I bili su u pravu.

Osnivači su platili za preuzimanje vlasništva nad tvrtkom jer su vjerovali u proizvod. Shvatili su da je to važnije od svakog ponaosob. Promjena koju su uočili u životima drugih motivirala ih je da od Rain Internationala učine ono što je danas. Oni vjeruju u prehranu na bazi sjemenki i znaju da ona pomaže ispuniti esencijalne potrebe i da može izgraditi nove živote. Poslovni model pokazao se komercijalno uspješnim, s konzistentnim rastom svake godine.

UPRAVA

Rain u svojoj upravi ima raznoliku skupinu lidera. Ti lideri ostvarili su uspjeh u više polja unutar mrežnog marketinga i pomogli uspostaviti politiku i ciljeve koji su Rain doveli na mjesto lidera.