Imala sam problem sa suhom kožom sa nesnosnim svrbežom i grebanjem do krvi,
koža mi je postala glatka i baršunasta. Primjetila sam da mi lice blista i da imam manje bora, a na to su mi prijatelji skrenuli pažnju. Soul pijem 6mj.
1 vrečica dnevno, a u vrijeme alergija sam pila više.

Zagreb, 26.10.2013, Višnja


Imala sam problema sa probavom, ubrzan rad srca i valunge. Soul pijem 2 mjeseca i regulirala mi se probava u potpunosti, cijeli organizam mi je puno smireniji, a valunge uopće nisam imala više od mjesec i pol dana, a i san mi je odličan.
Jako sam zadovoljna kako Soul djeluje na mene.

Zagreb, 30.10.2013. Tatjana


Prije oko mjesec dana ujutro sam se probudio i osjetio sam da me po grlu nesto grebe, skaklja, a uvijek kad se to dogodi, za dan-dva sam prehladen. Popio sam odmah jednu vrecicu Soula i za 10-ak minuta vise nista nisam osjecao na grlu. Prehlada se nije pojavila. To se opet dogodilo za oko 2 tjedna, ponovio sam postupak i nije bilo prehlade.

Zoran Bregovic, Ivanec, 07.11.2013.


Moja kcer Klara, 6 god., je stalno bolesna, sa svakakvim upalama, lose jede, losa joj je probava, stalno je na antibioticima od kojih joj je ostetila sluznica zeluca. Pocela je piti jednu vrecicu Soula dnevno poslije obroka, probava joj se normalizirala odmah, pocela je traziti jesti, konkretnu hranu, a ne slatkise, ukupna energija organizma joj se jako digla. Pije Soul 15 dana.

Durdica Jovanovic, Ludbreg, 01.11.2013.


Dragi naši suradnici,
Imam potrebu podijeliti sa vama prekrasna iskustva proizvoda SOUL.Koristim ih preko devet mjeseci. Već nakon dva mjeseca osjetila sam kožu lica koja više nije suha ( svaki dan sam stavljala masku na lice od ostatka soula koji nisam popila ), što me je silno razveselilo, jer sve moguće kreme za lice mi nisu pomogle.
Još veću sreću sam dozivila kada mi je ginekolog rekao da mi rodnica više nije suha(posljedica menopauze) sto mi je izazivalo velike nelagode jer nisam želila piti hormone.Dalkle, iz iskustva vam preporučam piti Soul, 100& prirodni, od kojega možete zaboraviti sve probleme menopauze.Sa srećom !

Zagreb, 05.11.2013, Jasna


Imala sam velikih problema s probavom i opstipacijom.Nakon uzimanja jedne vrećice dnevno 5 dana moja je probava postala redovita.Imala sam problema s koljenom koje je pri čučnju jako boljelo.Nakon dva tjedna uzimanja bol u koljenu je nestala.Moja žuč je neobično presavijena i bilo je mulja u njoj te me je nakon svakog obroka jako boljelo i probadalo.I taj problem je nestao nakon 10 dana uyimanja jedne vrećice dnevno.

Zagreb, 14.11.2013 Mirjana


Moja susjeda Elke D. i njena kćer Luisa počele su uzimati Soul radi problema s probavom.Nakon već prve vrećice osjetile su znatno poboljšanje i probava se stabilizirala.Luisa je policajka i umor u noćnoj smjeni rješava pijenjem dvije do tri vrećice Soula kroz noć.Isto tako obje kažu da im je koža baršunasta.

Zagreb, 14.11.2013 Mirjana


Djevojčica, 5 godina Dijagnoza: granulocytopenia autoimuna
8.5. 2013. U sklopu obrade akutnog respiratornog infekta zamijećen pad apsolutnog broja neutrofila od 760 (8.5.) do 105 (10.5.). Na toj razini ostaje sljedeća 2 mjeseca.
Nakon 5 dana uzimanja Soula apsolutni broj neutroflia raste za 50%, no odmah nakon toga i pada na najnižu razinu do tada. Poslije 3 mjeseca uzimanja pripravka krvna slika se potpuno normalizirala.

Jelena Biljan


IMAM LEUKEMIJU VEĆ 18 G. SOUL PIJEM 5 MJESECI , KRVNA SLIKA SE ZNATNO POBOLJŠALA ,
DOKTOR JE IZNENAĐEN KAKO JE MOJ KRVNI NALAZ DOBAR.

MARICA ZAGREB, 16.12.2013


Šaljem iskustvo gospođe Lidie Tušćan, stare 83.godine. 20 godina ima problem rijetke kose i alopecije na tjemenu. Uzima soul od 11-og. mjeseca 2013.g. i to prva tri mjeseca po 2 vrećice dnevno, nakon toga po 1 vrećicu dnevno. Kosa je počela rasti, tj. zgusnula se i na mjestu alopecije izbija novi korijen po obrubima. Kompletna slika kose puno bujnija, a i osjeća se snažnije od kada koristi SOUL. Pozdrav

Poreč, 09.05.2014.


Poštovanje. Moje dijagnoze su: dijabetes melitus tipa 1 i multipla skleroza. Od kada pijem ovaj proizvod nisam imala problema s prehladama, hunjavicom niti gripom iako nisam cijepljena.

Pozdrav, Antonija Poljak, Križevci, 08.05.2014


Soul sam počela piti zbog manjka željeza u krvi i kolesterola čija je vrijednost iznosila 5,7. Anemija me dovela do osjećaja jake malaksavosti, te me sputavala u svakodnevnim aktivnostima. Već nakon samo dva, tri dana pijenja Soula (jedna vrećica dnevno) osjetila sam jak priliv energije, postala puno živahnija, pokretnija, a i mentalno sam se počela drukčije osjećati. Ne znam točno objasniti kako, ali kao da mi je u glavi postalo bistrije. Vid mi je također jasniji, nestali su povremeni bolovi u želudcu, a koža tijela mi više nije suha. Nakon dva i pol potrošena paketa Soula kolesterol je u granicama normale, po doktorovim riječima: ”Savršen”. Vrijednost željeza kontrolirati ću za nekih mjesec dana, a osjećam da se i to znatno popravilo, jer se sama sebi čudim otkud mi odjednom toliko snage da po čitave dane provodim u vrtu i radim od jutra do mraka bez predaha, što mi prije nije bilo moguće.
I menstrualna krvarenja su se znatno smanjila.
Eto, dovoljno sreće i radosti, da svoje iskustvo podijelim sa svim dragim ljudima.
I još bi napomenula da sam kroz čitavi period korištenja Soula (a pogotovo u početku) imala jake reakcije poput pritiska u krvnim žilama vrata (imala sam problem vratne kralježnice, pa se nešto ”čistilo”), pojavljivale su se i kratkotrajne vrtoglavice, osjećaj praznine u glavi, osjećaj poremećene ravnoteže, nekih 15-tak dana imala sam jake bolove u želudcu, zatim jedan period pojačanog mokrenja (davno sam imala problema sa bubregom), zatim se još pojavila i kratkotrajna nesanica, te iznenadni umor tokom jednog dana…..
Osluškivala sam svoje tijelo, na momente nije bilo nimalo ugodno, ali ja sam znala da mi se dešava nešto fantastično, da Soul u mome tijelu radi ”generalku”, te bi ovim putem pojedincima napomenula da se ne uplaše ako u organizmu osjete nešto neobično, neugodno, sve promjene su znak skorog poboljšanja, veselite se tome jer vas nakon kratkotrajnih neugodnosti očekuje fantastičan osjećaj – biti zdrav i sretan i ponovno sa iskrenim osmjehom zadovoljstva na svome licu.
Sretno sa Soulom, mene je oduševio.

Senka Laginja, distributer iz Opatije


Poštovani,

SOUL kao vrhunski proizvod prihvatio sam na preporuku prim.dr.Kunosić jedne od najutjecajnijih zagovornika ALTERNATIVE u Europi.
Imam kćer,djevojka 16 godina koja pohađa dvije škole (plesna,gimnazija).Soul je počela svakodnevno koristiti po jednu vrećicu od devetog mj.2013 g.Odlazi od kuće u 7h i vraća se u 20h.Hrani se usput ( nekvalitetno),ali Soul mi daje nadu obzirom da ove šk.god.nije imala ni jedan sat izostanka radi bolesti što prije nije bio slucaj.

Kroz svoju aktivnost u strukturi imam još slucajeva vezano za Soul ali na žalost kod problema sa zdravljem.Morate shvatiti da je Soul najpametnije, najmudrije koristiti preventivno jer je kurativa najskuplja i najneizvjesnija.

Zagreb, Željko


Moja mama je dijabetičar, imala je jako visok tlak, konstantne glavobolje u noči tolko jake da nije mogla spavati. Bila je par puta u bolnici, ali lječnici joj nisu pomogli.
Ja sam čuo sa Rain Soul i odmah mi je sinulo da bi to moglo njoj pomoći. Dao sam joj da pije 2 put dnevno prije jela i već za 2-3 dana su joj glavobolje prošle i tlak joj se spustio. Kroz tjedan dana imala je najniži šećer u krvi u posljednih godinu dana.

Trenutno pije jednu vrećicu dnevno i dobro se osječa.

Robert Vuković, www.rainsoul.com.hr


Ispovjest jednog bolesnika koji je toliko bolova pretrpio i počeo sam vjerovati da je gotovo!2005 liječnici konstatiraju da imam Neuralgiju Trigeminus i demilizacijske lezije oko opne mozga,poslije mr (magnetne rezonance)što upućuje da imam i multiplu-sklerozu.Sa obe te bolesti počinjem piti oko 12 vrsta tableta;neke sam i mjenjao kako su neurolozi tražili terapije.Moj neuro-kirurg,i neurolog su mi rekli da je to sve poteklo od multiple ,i mda medicina nije sigurna od čega one nastaju.21 04 2013 operiraju glavu radi neuralgije;Kažu mi da više pijem tablete,jer nakon 3 dana operacije šalju me kući.Tada me skoro ništa nije boljelo.Nakon 7 dana mene počinje boljeti, zovem doktir on kaže neka neka malo mtrpim daće proći.Ja trpim još 7 dana mršavim 6 kg,vozi me šogor na neuro kirurgiju,i oni mi rade operaciju na lijevoj strani lica (umrtvljivanje živca)Ja onda idem u varaždinske toplice radi multiple-skleroze na 3 tjedna.Hakon tjedan dana umirem od bolova voze me u Novu bolnicu opet na RTF operaciju trigeminusa.Bolovi se smire i ja idem u Varaždinske da odradim terapiju za multiplu.Ja moram da pijem tablete koje su mi propisane radi terapije.To je (tablete)čista kemije nečemu pomaže a više odmaže. .Koljena su mi oba natekla-idem na traumatološki,jedva hodam.Desno koljeno više nateklo daju mi neki serum u koljeno,manje je boljelo ali otok je ostao.Problemi još sa hemeroidima (šulje)stolica po dva tjednaneme,urin svaki sat dva tjera jako mali mlaz.Jednostavno katastrofa.U drugom mjesecu 2014 idem opet u novu bolnicu dubravu na umrtvljivanje 5 moždanog živca.Doktor mi je to radio dok još nisam zaspao i dobro je pogodio (bilo me me je strah).Ja sam i dalje trošio sve te tablete i pokušavao da nađem nešto što će mi pomoći,Ne mogu da hodam gegam se,znojim se,boli me glava hodaju mravci po njoj,noge svrbe ruke isto,sindrom babinski u nogama.Ali pored svih muka treba imati i malo sreće.Moja Prijateljica Marija:nazvala me i kaže imam nešto možda biti to pomoglo.Objasnila mi da je to sok (preparat)od koštica;Sjemena Crnog.Kima,Sjemena Crne Maline;Sjemena Šardonaj bijelog grožđa.I ja ću to početi piti.To košta jedan paket 30 vrećica 630kn,svakavrećica 0,60mil=paket=1,80 kg.Nakon 5 dana ja nazovem Mariju da mi se nešto dešava,ja sam živnuo.Taj napitak se zove SOUL(DUŠA)RAIN(KIŠA)Marija me pozove,dolaze Amerikanci čija je firma.Marija me odmah upiše (upis ne košta nipšta)naručim 4 paketa po 530 kn,jer sam upisan sad sam i distributer SOULA ,i dobijem istu po nižoj cijeni.OD mojih 12 tableta pola sam ih morao platiti.Prvi mjesec dana sam pio jednu vrećicu jutro na tašte pola sata prije bilo štada jedem i pijem,jednu vrećicu prije ručka i jednu prije spavanja.Sada pijem rai multiple jednu jutro jednu na večer.Kolege po fahu bolesti;Ja LJUBAN MUTIC ja sam sad kao nov,multiplu ne mogu izliječiti,ali sam je zaliječio.Ostavio sam 11 tableta,jedem sve ,prostata se popravila,penis s e skoro izravnao,stolica,urin se normalizirali,koljena nisu više natekla;mogu hodati 2 do 3 km da ne sjednem.Nj jači antioksidant na svjetu RAIN SOUL Kad popijete jednu vrećicu kao da ste pojeli;10 porcija voća,10 porcija povrća,3 porcije orašastog voća ORAHA;LJEŠNJAKA i BADEMA! Ako sebe tu vidite Nazovite 095 805 4125 LJUBO

Sesvete, 09.09.2014, Irena (43g.)


Autoimuna bolest štitnjače – hipo, štitnjača uvećana, vidljivi hipoehogeni nodusi.

Simptomi koje sam godinama imala prije nego što sam počela konzumirati Soul: vidljiva otečenost štitnjače, konstantan umor, bez energije, slaba koncentracija, obilne mjesečnice, zatvor od 6-10 dana, promjena raspoloženja, zbog manjka energije više sam jela i to najviše slatkiše, isprekidan san, česte glavobolje.
Odlučila sam početi piti Soul i to 3 vrećice dnevno jer sam se željela uvjeriti u moć ovog proizvoda. Pratila sam svoje tijelo, svoja raspoloženja. Već nakon 10 dana konzumiranja Soula osjetila sam na sebi nevjerojatne promjene, a nakon 30 dana bila sam manje umorna, koncentracija je bila bolja, san je kvalitetniji, više se nakon 10 sati sna nisam budila umorna i bezvoljna već odmorna i nasmijana, smršavila sam, glavobolje su nestale, menstruacije više nisu tako obilne. Neko veće poboljšanje kod stolice nakon mjesec dana nisam primijetila, išla sam možda svaki treći dan, ali opet za mene napredak u odnosu na 6 dana izostanka stolice. Nakon mjesec dana smanjila sam na 1 – 2 Soula dnevno, sve ovisi o mojim aktivnostima tog dana i da li moje tijelo traži još. Nakon 2 mjseca konzumacije doživjela sam jednodnevno čišćenje, uvjerena sam da nije bio virus, jer nitko od mojih ukućana se nije razbolio. Kada ima samo jedan član naše obitelji crijevnu virozu, svi je na kraju moramo proći. Zato sam uvjerena da mi je čišćenje izazvao Soul. Nakon tog čišćenja riješila sam problem zatvora, koji me mučio još od mlađih dana i prije Soula isprobala sam svakakve preparate, svakakve recepte, ali tek sada mogu reći da idem na WC svaki dan, a koji puta i 2-3 puta dnevno. Štitnjača mi više nije uvećana.

Moj suprug (39.g.), isto je rješio svoj zdravstveni problem iritabilnih crijeva. On nije mogao izaći iz kuće, a da nije prethodno crijeva očistio. Od kad znam za njega niti jednom nismo uspijeli doći do grada, a da ga nisam ostavila negdje po putu da ode na WC. Konzumira Soul i Core. Rješio je problem iritabilnih crijeva. Inače je pomorac i plovi na kemikalcu. Ovo je prvi ugovor koji je odradio bez i jedne glavobolje, sa više energije i boljom koncentracijom. Jedan i drugi primijetili smo da smo manje nervozni i eksplozivni. Soul i Core promijenili su naše živote na bolje….

Soul dajem i svojoj djeci, jedan ima 9 godina, trenira nogomet i svaki puta prije treninga popije Soul, a drugi ima 4 godine i ide u vrtić, pa često oboljeva, ali čim primijetim prve simptome prehlade, odmah mu dam Soul da pije nekoliko dana. poboljšanje je vidljivo već nakon druge vrećice Soula.

Hvala Višnjice, proslijediti ću mojim curama.

lp,

Irena


Promjena na koži
ekscem, suha koža, crvene otekline koje pucaju i stvaraju malene krastice.
Pijenjem Soul-a 1 vrečica dnevno, već nakon 5 dana uzimanja, bolje se osječa,
jači imunitet, krastice otpale, crvenilo se povlači, nakon 30 dana osječa se odlično
i nema više tegobe koje su bile praćene tim promjenama.

PETRA (27G)


Bolovi u koljenima, povišena masnoća i gama, otečena jetra
nakon 30 dana pijenja Soul-a jednu vrečicu dnevno, osjetila je poboljšanje, ne osjeća bolove u želucu
kod konzumiranja neke hrane, ima više energije, jetra nisu otečena. Gama koja je bila 323 spustila se na zavidnu razinu.
Nakon 2. kutije Soul-a osjeća se odlično, nema bakterije u želucu, bolje vidi i više spava. Nakon 3. kutije osijeća se odlično,

MIRA (70g)


Jaka krvarenja iz nosa, slab imunitet, mučnina, opća iscrpljenost.
Pije jednu vrečicu dnevno, nakon 15 dana osjeća se odlično, pije dalje Soul.

ALEKSANDRA (38g.)


Rak debelog crijeva, metstaze na jetri i plućima, gubljenje na težini 78kg na 55kg, nije mogla samostalno hodati bez pomoći
Nakon 30 dana pijenja Soula-a ide sama u šetnju, ima više energije , nalazi krvi i mokraće su u redu, bolje spava i jede.
Nakon vađenja novih nalaza imat ćemo više informacija.

MARIJA (63g.)


Autoimuna bolest
pijenjem Soul-a osjeća se odlično, nalazi odlični.ž

JELKA (68g.)


Rak debelog crijeva, operirana i zračena, slabi imunitet i krvna slika

Nakon 30 dana pijenja Soul-a (jedna vrečica dnevno) osječa se bolje, više energijebolje spava, nema više gnojnih čipova u ustima od zračenja
može u šetnju.

LEA (62g.)

Kupite odmah

Zdravlje iz sjemenki

Zdravlje iz sjemenki