PURE
za zdravu probavu

Sve počinje s vašim želucem: zdrav imunološki sustav, dobro mentalno zdravlje i razina energije vašeg tijela. A zdrav želudac počinje spojem dobrih bakterija koje trebaju biti prisutne. Kada ste mladi, zdravlje vašeg debelog crijeva je na vrhuncu, no kako starite, dobre bakterije počinju nestajati, što dovodi do raznih problema s probavom i u cijelom tijelu. Vrijeme je da te dobre bakterije vratite u svoj želudac, kako biste poboljšali zdravlje probavnog sustava, smanjili upalu i poboljšali floru u crijevima. Jer zdrav želudac znači zdravo tijelo.

KAKO RAIN OBLIKUJE PROBIOTIKE… DRUGAČIJE

Spojili smo robustan profil vrlo korisnih bakterija, koje je naš Znanstveni savjetodavni odbor pažljivo odabrao, kako bi pomogle vašem želucu na razne načine. također, uključili smo prebiotike u svaki probiotik čime smo povećali njihovu učinkovitost. svaka od tih bakterija došla je s najboljih prirodnih mjesta, biljaka i procesa.

NAJVEĆI OBOŽAVATELJ PREHRANE

Pure pomaže vašem funkcioniranju probavnog sustava, što znači da vaše tijelo može apsorbirati i koristiti više hranjivih tvari. To povećava učinkovitost svih zdravih stvari koje jedete, uključujući prehranu sjemenkama

PRIRODNI UMIRUJUĆE SREDSTVO

Nelagoda u vašem crijevima može doći iz upale kada se hranite neispravno. Uvođenje dobrih bakterija može pomoći u smanjenju upale, što će smanjiti nelagodu i pomoći vam da se osjećate dobro.

PREDNOSTI ZA POBOLJŠANJE VAŠEG TIJELA

SMANJUJE UPALU U VAŠEM PROBAVNOM TRAKTU
PODRŽAVA ZDRAVU PROBAVU
POBOLJŠAVA ZDRAVU FLORU CRIJEVA
OMOGUĆAVA POVEĆANU APSORPCIJU HRANJIVIH TVARI
PODRŽAVA SVEUKUPNO BLAGOSTANJE
OPSKRBLJUJE VAŠU PROBAVU MASNIM KISELINAMA I ANTIOKSIDANSIMA

 

 

Sastojci

 

Ulje sjemenke bundeve

Poznato po svojim masnim kiselinama, antioksidacijskom i protuupalnom profilu, ulje sjemenki bundeve koristi
svakom dijelu tijela. Posebno smo ga dodali kao prirodnu
elektranu i nježnu pomoć pri očuvanju i smirivanju vašeg
želuca.

Ulje sjemenki lubenice

posebno pomažući stanicama vašeg želuca u borbi protiv oksidacije. Spojite to sa snažnim vlaknastim svojstvima i profilom masnih kiselina i ovo je ulje savršen dodatak ponudi hranjivih tvari proizvoda Pure.

Ulje sjemenki lana

Vlaknasto, bogato omega- 3 masnim kiselinama i sa
svojstvom smanjenja upale , ulje sjemenki lana djeluje kao snažan doda tak koji podržava smiren, normalan rad želuca.

Inulin

Inulin se nalazi u biljkama, a djeluje kao vlaknasti prebiotik. Njegov jedinstveni profil kratkolančanih masnih kiselina
omogućava mu da prođe kroz tanko crijevo u debelo crijevo, hraneći i potičući probiotike proizvoda Pure.

 

Probiotski profil

Složen spoj prirodnih bakterija. Stvoren kao pomoc u probavi, smanjuje upalu želuca i potiče sveukupno dobro zdravlje. Naš Znanstveni savjetodavni odbor uključio je više od 10 bakterija u našu patentiranu mješavinu živih stanica.

Prebiotički profil

Spojili smo gust profil prebiotika, posebno uključenih da nahrane probiotike u proizvodu Pure. Svaki prebiotik djeluje k ao poticaj, čineci ih još snažnijima i učinkovitijima.

Pakirano je u vreću koja sadrži 30 jednokratnih doza od 3 gr. Dolazi u 2 okusa. Držati na hladnom i suhom mjestu.

Vrećicu dobro protresite, otvoriti na vrhu i popiti. Uz konzumaciju Pura preporučuje se popiti velika čaša od 3 dcl vode.
Other Ingredients: Citric Acid, Natural Flavors, Malic Acid, Stevia Extract, Natural Flavor, Salt.