Rain Soul – pure wellness

SOUL JE UKUSAN SPOJ TEMELJEN NA SJEMENKAMA PREPUN ANTIOKSIDANCIJSKOG DJELOVANJA, USPORAVANJA STARENJA I PROTUUPALNOG DJELOVANJA.

PRVI DODATAK TAKVE VRSTE


Stvaranjem Soula napravljena je nova kategorija zdravlja: prehrana temeljena na sjemenkama. Uz stvaranje ove nove kategorije, postale su dostupne kombinacije zdravih koristi koje nikad prije nisu bile stvorene. Naši dodaci temeljeni na sjemenkama su snažni, cjelokupni izvori hranjivih tvari koji ne uključuju iste potencijalno opasne pomoćne tvari koje se nalaze u tabletama, kapsulama, ekstraktima, uljima itd.

SASTOJCI


Soul sadrži hranjive tvari iz sjemenki crnog kima, sjemenki crne maline i sjemenki grožđa chardonnay. Ove zdrave koristi opširno su ispitane i otkriveno je da su toliko učinkovite da se njihovi dijelovi u Europi koriste kao prirodni lijekovi.

BEZ GMO-a


Sastojci Raina su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmijenjena pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidjela.

GOLD POTVRĐEN U LABORATORIJU BRUNSWICK


Laboratorij Brunswick, neovisni bioanalitički laboratorij, otkrio je da je Soul učinkovit dodatak prehrani koji opskrbljuje moćnim antioksidansima i potiče zdravlje. Formula Soula pruža usklađeni spoj omega 3 i 6 masnih kiselina te D-riboze.

U procesu proizvodnje koristimo jedinstvenu tehnologiju hladnog prešanja kako bi u potpunosti sačuvali životno važne nutrijente iz svake sjemenke.

TESTIRANJE OD TREĆE STRANE, TEMELJENO NA STANICAMA


ISPITIVANJA TEMELJENA NA SJEMENKAMA SU ANALITIČKA TESTIRANJA KOJA KORISTE SJEMENKE UZGOJENE U LABORATORIJU, A PRUŽAJU DVIJE GLAVNE VRSTE PODATAKA. PRVO, OTKRIVAJU KOLIKO SE POJEDINE TVARI APSORBIRA U STANICU. DRUGO, MJERE UČINAK TVARI U VEZI S POSEBNIM ISHODOM, POPUT SMANJENJA OKSIDACIJSKE ŠTETE ILI UPALE. RAIN INTERNATIONAL JE TESTIRAO SOUL TESTIRANJIMA TEMELJENIMA NA STANICAMA KOJA MJERE OVE GLAVNE STANIČNE MEHANIZME: PROTUUPALNO DJELOVANJE, USPORAVANJE STARENJA I ANTIOKSIDACIJSKO DJELOVANJE.

PROTUUPALNO TESTIRANJE STANICA


Protuupalno testiranje stanica je testiranje koje određuje protuupalni potencijal materijala danog u ljudskim stanicama. U ovom ispitivanju upalna komponenta (faktor nekroze tumora alfa TNF-a) umetnuta je u dvije odvojene skupine ljudskih stanica kako bi potaknula upalu. Zatim je materijal koji se ispituje umetnut u jednu skupinu, a učinci su uspoređeni i promatrani. Zabilježen je maksimalni postotak inhibicije upale koju su prouzročili testirani materijali.

CELLULAR TESTING – SOUL REDUCTION OF INFLAMMATION


TESTIRANJE STANICA ZA USPORAVANJE STARENJA


Testiranje stanica za usporavanje starenja (SIRT1): SIRT1 je protein za koji se vjeruje da ima ključnu ulogu u dugovječnosti i smanjenju bolesti povezanih sa starenjem. Ova su ispitivanja potaknula potragu za aktivatorima SIRT1 koji bi se mogli upotrijebiti kao dodaci prehrani radi poticanja zdravlja i dugovječnosti i usporavanja starenja.

ANTIOKSIDACIJSKO TESTIRANJE STANICA


VIŠE OD 2.5 PUTA PROSJEČNO SMANJENJE SLOBODNIH RADIKALA SVIH PREHRAMBENIH PROIZVODA TESTIRANO U LABORATORIJU BRUNSWICK

U CAA (Staničnom antioksidacijskom ispitivanju), fluorescentna sonda je umetnuta u reprezentativne ljudske stanice kako bi osvijetlila oštećenja od radikala kisika. Bez antioksidacijskog materijala unutar stanica, radikali kisika prodiru kroz staničnu membranu i oštećuju stanice i označenu sondu. Ovaj se postupak sprečava kad su antioksidansi prisutni u stanicama. Antioksidacijski učinak u stanicama testiranog materijala se zatim mjeri procjenom učinka očuvanja označene sonde u prisutnosti testiranog materijala apsorbiranog u stanice.

EVERYTHING IN NATURE BEGINS WITH A SEED, SO THAT’S WHERE WE STARTED, AND THAT’S WHERE WE’VE STAYED.

 


Rain Soul brošura

 


Rain Soul

 


Nuklearna centrala u prirodi

 


Crni kim

 


Crna malina

 


D – Riboza

 


Reservatrol

 


Glutation

 


Rain Soul omega 369

 


27 razloga zašto piti Soul

 


Rain Soul iskustva

Kupite odmah

Zdravlje iz sjemenki

Zdravlje iz sjemenki