SJEMENKE

Sva hrana proizlazi iz sjemena – svakog povrća, voća, biljke i biljke. Onda nije iznenađenje da je znanost otkrila da su sjemenke najkoncentriranija forma prehrane u prirodi. Rain International je prva tvrtka koja integrira moć nutrijenata sjemena u svim svojim proizvodima. Svi naši proizvodi koriste sjemenke koje se nježno hladno prešaju kako bi dobili sjemenska ulja i cvjetove biološki neophodne u ljudskom organizmu. Ovo je od izuzetne važnosti za ljudski organizam jer Rain odlazi u izvor prehrane u najkorisnijim biljkama kako bi otključao snažne antioksidante, vitamine i minerale.

JEDNOSTAVNO JE

Koncept je jednostavan i obožavat ćete ga.

Uzeli smo prirodnu dobrotu Majke Prirode i pretočili bogata hranjiva svojstva sjemenke u jedinstvene proizvode formulirane za maksimalno poboljšanje zdravlja i liječenje.

Za pomoć u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu, naši su proizvodi superspojevi. Kao snažni antioksidansi koji pomažu u borbi protiv oksidacije, naši proizvodi pomažu u sprječavanju staničnih oštećenja.

DREVNO SJEME

U drevna vremena sjemenke su upotrebljavane radi zdravlja, njima se posvuda trgovalo i bile su tražena roba tisućama godina. Sjemenke crnog kima upotrebljavaju se tisućljećima za poticanje boljeg zdravlja.

Bez suvremene medicine, drevni narodi morali su se oslanjati na kućne lijekove, koji su se prenosili iz jedne u drugu generaciju. Sjemenke crnog kima bile su holistički lijek koji je djelovao. Sjemenke crnog kima djelovale su tada, a njihovi su korisni učinci potvrđeni i danas.

Rain international Soul Seed

GENEZA ŽIVOTA

Sjemenke su geneza života. One rastu i postaju usjevi, biljke i voće za hranu milijardama. Sjemenke su najkoncentriraniji oblik prehrane proizveden u prirodi. Rain International prva je tvrtka koja u potpunosti koristi tu snagu kreiranjem prehrane na bazi sjemenki.

Svaka sjemenka sadrži moć spašavanja svijeta. Znanost o esencijalnoj prehrani na bazi sjemenki temeljito je istražila i podržava našu priču.

ELEMENTARNA PREHRANA

Ljudi su sve svjesniji svog zdravlja, više nego ikad prije. Mi imamo proizvode koji su ispitani, pripremljeni i spremni za nadopunu vašeg zdravog načina života. Naši proizvodi, znanstveno oblikovani za maksimalno korisno djelovanje, sadrže najbolji izbor sjemenki prepunih antioksidansa. Soul i Core spremni su podržati vaš zdravi način života i poboljšati vaše zdravlje.

Ciklusi sjemenki omogućuju pojedinoj sjemenki rast i zrenje u nekoliko tjedana i pretvaranje u usjeve, biljke, voće i hranu koju prepoznajete. Rain International uzima jedinstvene sjemenke dok su još mlade i posebnim procesom oslobađa esencijalne temeljne hranjive sastojke, od kojih se neki nalaze samo u sjemenkama. Ti temeljni hranjivi sastojci omogućuju organizmu da postane zdraviji i da bolje funkcionira, poboljšanjem opće kvalitete života. Vaš novi način života pomoći će vam ubrzano ostvarivanje vaših ciljeva i moći ćete prigrliti vaše strasti i postati ono što ste uvijek željeli postati.

OSLOBAĐANJE PRIRODE

Tajna naših proizvoda nisu samo sjemenke, nego način na koji oslobađamo potencijal i hranjive sastojke unutar svake od njih.

Primjenom jedinstvenog procesa hladnog prešanja pažljivo dobivamo i čuvamo životne i ljekovite hranjive sastojke svake sjemenke.

Naši proizvodi su lipofilni, što znači da se mogu razgraditi mastima i lipidima u procesu probave. Naše sjemenke su biodostupne za ljudsku konzumaciju. Upotrebljavamo svaki gram prehrambenih sastojaka iz svake pojedine sjemenke i ništa ne bacamo.

ČISTA KONCENTRACIJA

Pune prirodne koncentrirane dobrote – sjemenke sadrže najkoncentriranije prirodne vitamine i minerale koji se nalaze u biljkama.