SOUL RED
gubitak težine. srčano zdravlje. umna sposobnost.

NAJČISTIJA PREHRANA ZA STIMULACIJU TIJELA. SOUL RED POSTIŽE JAČE REZULTATE ZAHVALJUJUĆI POJAČIVAČIMA METABOLIZMA, KETONIMA KOJI VAM POMAŽU SMANJITI TEŽINU, DAJU ENERGIJU KOJA VAM POMAŽE DA SE VIŠE KREĆETE I PROTUUPALNA SVOJSTVA KAKO BISTE I DALJE IZGLEDALI I OSJEĆALI SE IZVRSNO.

 

Rain® Soul Sastojci

Soul sadrži hranjive tvari iz sjemenki crnog kima, sjemenki crne maline i sjemenki grožđa chardonnay. Ove zdrave koristi opširno su ispitane i otkriveno je da su toliko učinkovite da se njihovi dijelovi u Europi koriste kao prirodni lijekovi.

 

Sjeme Crnog Kima

Crni kim (Nigella sativa, crno sjeme) koristi se više od 2.500 godina i jedan je od najsigurnijih biljnih ekstrakata za ljudsku konzumaciju. Crni kim pronađen je i u Tutankamonovoj grobnici. Od 1960-ih objavljeno je više od 650 recenziranih studija koje potvrđuju zdravstvene koristi sjemenki crnog kima. Sjemenka crnog kima je adaptogena, tj. povećava otpornost ljudskog tijela. Mnoge studije koje su se bavile crnim kimom dokazale su da sastojci njegovih sjemenki pomažu u prevladavanju zdravstvenih poteškoća. Sjemenke crnog kima sadrže više od 100 kemijskih spojeva. Uz kristalni nigelon, za koji se smatra da je primarni aktivni sastojak, sjemenke crnog kima sadrže timokinon, beta sitosterol, miristinsku kiselinu, palmitinsku kiselinu, palmitoleinsku kiselinu, stearinsku kiselinu, oleinsku kiselinu, linolnu kiselinu, linoleinsku kiselinu, arahidonsku kiselinu, proteine, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, folnu kiselinu, kalcij, željezo, bakar, cink i fosfor.

Sjemenke Maline

Sjemenka crne maline sadrži fitonutrijente elagitanin i antocijanin, snažne antioksidanse koji poboljšavaju mnoge tjelesne funkcije i cjelokupno zdravlje. Maline su jedan od 10 najsnažnijih antioksidansa u kategoriji voća i povrća. Antioksidansi pronalaze i uklanjaju slobodne radikale koji oštećuju stanice. Slobodni radikali mogu se prirodno naći u tijelu ili nastati pod utjecajem izloženosti onečišćenjima iz okoliša. Iako se elagitanini nalaze u većini bobičastog voća, maline sadrže najviše razine tih fitonutrijenata. Sjemenka crne maline bogat je izvor višestruko nezasićenih omega-3 masnih kiselina. Istraživanja su pokazala da ulje sjemenke crne maline poboljšava tjelesne funkcije.

Sjemenke Grožđa Chardonnay

Sjemenke grožđa Chardonnay sadrže veće količine polifenola poput resveratrola i jedinstvenih kompleksa oligomernih proantocijanidina (OPC). Najsnažniji oblik nalazi se u sjemenci grožđa budući da sadrži 95% OPC-a, što je više od bilo kojeg drugog antioksidacijskog ekstrakta. Proantocijanidini dokazano poboljšavaju zdravlje mozga i kognitivne funkcije jer neutraliziraju slobodne radikale i zaštićuju kolagen. Proantocijanidini su dokazano učinkoviti u neutralizaciji najštetnijih hidroksilnih radikala, kao i lipidnih peroksida. Dokazano je da proantocijanidini primjetno usporavaju lipidnu peroksidaciju i učinkovito kelatiraju ione željeza. Sjemenke grožđa Chardonnay imaju snažno protuupalno djelovanje, doprinose optimalnoj tjelesnoj težini i jačaju kožu.

D-Riboza

D-riboza je petougljični šećer koji se nalazi u svakoj stanici ljudskog tijela, koji uz kisik i adenozin trifosfat daje energiju stanicama. Riboza se nalazi i u ribonukleinskoj kiselini, koja je jedan od glavnih prenositelja informacija u živim organizmima. Oksidacijski stres mjeri se razinom oštećenja koje su slobodni radikali nanijeli stanicama. Nasreću, naše tijelo svakodnevno se nosi s tim problemom. Međutim, ako se u tijelu iznadprosječno povećaju slobodni radikali uslijed vježbanja, svakodnevnog stresa, prekomjernog pušenja, prekomjernog unosa zasićenih masnoća, oslabljenog imunološkog sustava, starenja i ostalog, tijelo postaje iscrpljeno i manje učinkovito u proizvodnji D-riboze koja osigurava energiju stanicama. Kako bismo obnovili stanični energetski sustav, potrebno je nadomjestiti D-ribozu. Soulova mješavina sjemenki grožđa Chardonnay, crne maline, crnog kima i D-riboze proizvodi sinergijski učinak i povećava koristi svakog sastojka.

 

Bez GMO-a

Sastojci Raina su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmijenjena pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidjela.

 

 

Zlatni Certifikat Brunswick Laboratorija

Laboratorij Brunswick, neovisni bioanalitički laboratorij, otkrio je da je Soul učinkovit dodatak prehrani koji opskrbljuje moćnim antioksidansima i potiče zdravlje. Formula Soula pruža usklađeni spoj omega 3 i 6 masnih kiselina te D-riboze. U procesu proizvodnje koristimo jedinstvenu tehnologiju hladnog prešanja kako bi u potpunosti sačuvali životno važne nutrijente iz svake sjemenke.

 

Prednosti

Tajna nije samo u sjemenkama, već i u načinu na koji iz njih dobivamo koncentrirane hranjive sastojke. Koristimo jedinstveni proces hladnog prešanja koji odvaja vlakna sjemenki od lipida i kompleksa antioksidansa, esencijalnih masnih kiselina, fosfolipida, rastopljenih minerala i fitosteroida. Čak i vlakna sjemenki sadrže antioksidacijske spojeve koji su topivi u vodi. Kada se prirodni spojevi iz sjemenki obrađuju hladnim prešanjem, stvara se snažna koncentracija prirodnih sastojaka punih energije. Takve sastojke koristimo u našim proizvodima. Zbog toga ćete se osjećati snažnije i zdravije, svjesni da u sebe unosite najčišći oblik energije. Za razliku od agresivnih kemikalija ili visoke temperature, hladno prešanje ne oštećuje hranjive sastojke u sjemenkama. Mnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da je proizvod Soul poboljšao njihovo zdravlje

 

PREDNOSTI ZA POBOLJŠANJE
VAŠEG TIJELA

OMRŠAVITE, IZGLEDAJTE VITKIJI, SAGORITE VIŠE

OSJEĆAJTE SE IZVRSNO ZAHVALJUJUĆI ODLIČNOM SRČANOM ZDRAVLJU

IZGLEDAJTE ODLIČNO UZ POMOĆ STIMULACIJE PROTIV STARENJA

SKRATITE PERIOD OPORAVKA S PREHRAMBENIM PROFILOM SMIŠLJENIM ZA GRAĐU

 

Rain International je vrlo siguran u kvalitetu i vrijednost svojih proizvoda i zato pruža 30-dnevno jamstvo za povrat novaca ukoliko kupite bilo koji od ovih proizvoda. Probajte naše proizvode već danas danas i uživajte u zdravijem i kvalitetenijem životu.

Pakirano je u kutiji koja sadrži 30 jednokratnih doza od 60 ml. Držati na hladnom i suhom mjestu.

Vrećicu dobro protresite, otvoriti na vrhu i popiti. Uz konzumaciju Soul Red preporučuje se popiti velika čaša od 3 dcl vode.
Sastav: