U RAIN INTERNATIONALU RIJEČ JE O PUNO VIŠE OD PROIZVODA KOJE PRODAJEMO. OD POČETKA SE BAVIMO INOVACIJAMA I PROMJENAMA… PREKIDANJEM POSTOJEĆEG STANJA.

PROMIJENITE STVARI.


Naša je misija neprestano napredovati. Ako se ikada osjećamo ležerno, znamo da ne činimo dovoljno. Pronašli smo načine da činimo dobro kroz svoje proizvode, posao i humanitarni rad. U svijetu postoji velik broj problema, a mi želimo pomoći riješiti ih. Evo kratkog popisa nekih stvari koje smo promijenili.

NOVA KATEGORIJA


 

Napravili smo velik korak naprijed u rješavanju problema prehrane u svijetu stvarajući potpuno novu kategoriju dodataka zdravlju. Sto posto su bez GMO-a i proizlaze izravno iz sjemenki. To nazivamo prehranom temeljenom na sjemenkama. Postupak je doista revolucionaran. Postupkom hladnog prešanja iz sjemenki izvlačimo njihovu neiskorištenu hranjivu matricu i pretvaramo je u bioraspoloživu za ljudsku konzumaciju. Sjemenke koje koristimo opsežno su proučene i dokazana je njihova zdravstvena korist. Korist koju pružaju je puno koncentriranija nego u voću i povrću.

ISPITANO I POTVRĐENO


Naši proizvodni standardi su izvanredno visoki. Želimo osigurati kvalitetan proizvod koji je čist, bez GMO-a i moćan za naše potrošače. Ovi certifikati dokazuju našu predanost tom standardu.

Željeli smo osigurati da su naši proizvodi korisni ljudima kao što i tvrdimo da jesu. Stoga smo ih poslali u bioanalitički laboratorij čija su specijalizirana ispitivanja potvrdila valjanost u nutraceutičkoj, prehrambenoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Ispitivanja su rigorozna i opsežna, provlačeći svaki proizvod kroz sito i rešeto. Naši su proizvodi bili najbolji. Utvrđeno je da su učinkoviti dodaci prehrani koji su uspješni u poticanju zdravlja i vitalnosti.

DAJTE.PODIJELITE.PONOVITE


TREES FOR THE FUTURE


Seeds for Change je neprofitna zaklada koju smo osnovali. Nastala iz naše želje učiniti svijet boljim mjestom, sela diljem svijeta opskrbljuje pitkom vodom iz bunara. Također im dajemo sjemenke i alat kako bi sami mogli uzgojiti hranu. Vjerujemo u održivost za zemlju i samodostatnost za sve ljude. To je naš način sponzoriranja onih koji traže bolji život za sebe i druge.

Rain International, zajedno sa Seeds For Change, udružio se sa Trees for the Future kako bi nastavili poticati dobrotu radi boljeg sutra. Kao što njezino ime govori, Trees for the Future je neprofitna organizacija koja mijenja svijet sadeći jedno po jedno stablo. To je zaklada usredotočena na pomaganje svijetu i njegovim stanovnicima. Već su zasadili stabla u 19 zemalja i u tisućama zajednica. Naš je cilj pomoći im proširiti svoje korijene još dalje i dublje nego ikada prije.

U najiskrenijem nastojanju da “Postanemo nečim višim”, naša je obveza zasaditi jedno sjeme za svakog novog partnera Raina koji postane članom društva. Samo smo u 2014. godini zasadili više od 38.000 sjemenja. Iako broj jest velik, mi znamo da imamo potencijala učiniti više. Životi su promijenjeni, a ekološki sustavi očuvani zbog ovog velikog djela. Planiramo u budućnosti zasaditi još više stabala kako bismo osigurali da promjene nikad ne prestanu.

BEZ OBZIRA TKO STE MI VAM MOŽEMO POMOĆI


Želja za boljim životom svojstvena je svima. No ozljeda, zamor ili bolest mogu nagristi odlučnost i uništiti motivaciju. Bezizlazni poslovi ili prolazak vremena mogu zamagliti nekoć jasnu viziju koju ste imali o svojoj budućnosti. Vidjeli smo previše ljudi, oboružanih potencijalom, kako se slamaju pod pritiscima svijeta. Vrijeme je za promjenu, a mi želimo pomoći. Naši proizvodi, poduzetnički sustav i stručni vođe već godinama uzdižu te teške ovješene ruke i podižu oborene poglede kako bi ih ponovno usmjerili na budućnost. Pogledajte našu internetsku stranicu i naučite mnoge načine na koje Rain može biti dio potrage za srećom.

Kupite odmah

Zdravlje iz sjemenki

Zdravlje iz sjemenki