SOUL:
Obnavlja organizam

Rain Soul je dodatak prehrani zasnovan isključivo na sjemenu, koji je uvelike poljuljao situaciju na dosadašnjem tržištu prehranom bogatom vitaminima i antioksidansima. Sjemenke crnog kima, sjemenke grožđa chardonnay, sjemenke crne maline i D-riboza su iznimno korisni i bogati nutrijentima, no kada se kombiniraju, njihova je učinkovitost višekratno uvećana. Upoznajte najmoćniji antioksidans, usporivač starenja, te najmoćniji protuupalni proizvod na tržištu.
  • NEUTRALIZIRA SLOBODNE RADIKALE
  • POBOLJŠAVA ZDRAVLJE ORGANIZMA
  • ELIMINIRA UPALNE PROCESE
  • ZNAČAJNO PODIŽE NIVO ENERGIJE ORGANIZMA

CORE:
Pročišćava organizam

Rain Core je dodatak prehrani Rain Internationala koji sadrži visokokvalitetne, koncentrirane nutrijente iz najboljih zelenih biljaka na našem planetu kombiniranih s energetskom vrijednošću sjemenki.

Sastoji se od:
Čička- pomaže kod čišćenja i regeneracije jetre.
Kelja – pomaže kod razgradne masti.
Klorofila- pomaže čišćenju organizma od toksina.
Sjemenki crnog kima.
Spiruline – jača funkcije mozga.
Chlorelle – izvor vitamina, minerala, vlakana i proteina.
Maslačka – jača zdravlje kože.
Aloe Vere – potiče zdravlje probavnog tratka.
Sjemenki brusnice – pomažu kod urinarnih infekcija.
Mlade pšenice – snažan antioksidans.

  1. UNIŠTAVA OTROVE U ORGANIZMU
  2. REGULIRA PH VRIJEDNOST ORGANIZMA
  3. POBOLJŠAVA IMUNITET

Revri

»Briše« znakove starenja

Nakon osam različitih formulacija, desetljeća istraživanja, bogate kemije i bezbroj sati u laboratoriju, naša progresivna skupina kemičara i znanstvenika s ponosom Vam predstavlja našu revolucionarnu i probojnu novu revoluciju u kozmetici: Revri.

Revri je dizajniran za suzbijanje znakova starenja, revitaliziranje epiderme, vidljivo smanjuje fine linije i ublažava bore, zateže i revitalizira kožu; pruža izuzetnu hranjivost i hidrataciju, zaštićuje antioksidansima i vitaminima, te daje koži izuzetan mladenački sjaj. Sinergijski učinak pomno biranih sastojaka daje vašoj koži ono što je potrebno za održavanje mladosti i dugotrajne ljepote.